Klockan 10.31 på morgonen i Khao Lak av Pigge Werkelin

Kvinnan som har hjälpt Pigge att skriva denna bok heter Lena Katarina Swanberg. Hon skriver så otroligt gripande, man bara sträckläser. Hon har även hjälpt Annika Östberg att skriva boken Sorgfågel (finns att läsa om tidigare i denna blogg), som även den var oerhört välskriven.

Här har vi ett hemskt och gripande människoöde. Han förlorade hela sin familj (sin fru Ulrika och de två sönerna, 3 och 5 år gamla tror jag).  Helt fruktansvärt. Ändå gräver han inte ner sig i denna bok. Sorgen återkommer naturligtvis, något annat vore konstigt, men ändå tröttnar man aldrig. Inte en sekund tröttnar man. Mycket möter vi frustrationen över  myndigheternas beteende. Han var nere i Thailand och ville bara hitta sin familjs kroppar, begrava dem och åka hem till Gotland. Detta var tydligen för mycket begärt för svenska myndigheter behandlar honom verkligen som crap.

Boken är vacker och full av kärlek. En enkel praktisk och logisk man hamnar i den värsta situationen som en människa kan. Och han inriktar sig på att samla sin familj igen och få åka hem och vila och sörja.

Vacker. 

Kommentarer
Postat av: Abby

:)

Postat av: Haakonanja

NICE SITE WELL DONE

2010-12-02 @ 08:55:36
URL: http://haakonanja.myblog.es

Här kan du tycka till:

Jag heter:
Förgätmigej!

Min mailadress:

URL:

Såhär tycker jag:

Trackback