Kärleksbarn av Lotta Thell

Detta är del tre av tre i de sanna historierna om Lotta Thells liv. hon jobbade som väktare och var sprutnarkoman på samma gång, tog dessutom hand om en hund och ett hem. Och spillran av sig själv. Och Samuel. Blir sedan tillsammans med en polis (detta finns att läsa om tidigare i denna blogg. Böckerna heter "I skuggan av värmen" och "Bortom ljus och mörker". Rekommenderas varmt, de är väldigt gripande). Denna bok gjorde mig lite besviken. De två tidigare böckerna i trilogin har jag inte kunnat låta bli att läsa läsa läsa tills jag läst ut dem. Denna blev mer utdragen: Det kändes som att hon tänkte "äh jag måste skriva en nummer tre" ungefär. Sådant är jag inte speciellt förtjust i. Det var mycket om Erik och Evas relation och i'm not much of a girl som gillar att läsa om relationer på detta specifika sätt. Men alla är ju olika.

Den var kort och gott ganska utdragen och intetsägande, speciellt när man är bortskämd efter de tidigare två mästerliga böckerna hon skrivit om sitt liv. Läs de andra två och skippa gärna den här.


Kommentarer
Postat av: Umeå

Om jag inte läst fel så blir kärleksbarn den fjärde boken om Lotta Thell´s liv. Först kom "utan en tanke" sedan "i skuggan av värmen" följt av "bortom ljus och mörker" och nu den senaste "kärleksbarn"...

2007-08-13 @ 23:22:39
Postat av: Georgsina

Great work,webmaster,nice design!


Här kan du tycka till:

Jag heter:
Förgätmigej!

Min mailadress:

URL:

Såhär tycker jag:

Trackback