Jag älskade honom av Anna Gavalda

jag kan inte INTE tycka om något av Anna Gavalda. Hon bär inom sig en sorts magisk kraft som gör att alla hennes böcker blir helt fantastiska. Det är uppenbart. De rör vid hjärtat, vid själen. Detta är en enkel historia om en kvinna vars man har lämnat henne. Hon åker med barnen och sin svärfar till hans stuga på landet. Han är en butter och tystlåten man men framför brasan en kväll börjar han öppna sig och berätta saker om sitt liv hon aldrig hade kunnat ana. 

Det låter kanske torftigt, men tro mig när jag säger att det ÄR det inte!

Kommentarer
Postat av: Eva

Åh, då måste jag läsa någon bok med henne! Så snart som möjligt!!! Tack för ditt/dina besök in på min sida! Det är kul att jag ligger bland dina favoriter! Du ligger bland mina favoriter nu också! Du har verkligen något att se fram emot i och med att du inte läst Flyga drake!

Postat av: Klara

Gav en bok av henne till min mamma i julklapp, några dagar efter nyår började hon ringa en mängd telefonsamtal till mig där hon lät helt lyrsik över julklappen! Kändes oerhört kul att något som jag relativt "på måfå" gav henne kunde bli en sådan succé. Tänkte ge mig på någon av hennes böcker, får nog tyvärr vänta till sommaren - kurslitteraturen hänger över mig.

2007-04-04 @ 09:37:06
URL: http://klarastext.blogg.se

Här kan du tycka till:

Jag heter:
Förgätmigej!

Min mailadress:

URL:

Såhär tycker jag:

Trackback