Tjockisbok

Kära läsare, jag har INTE drabbats av någon bloggsommartorka som många andra bloggare tycks ha gjort. Jag bara läser en väldigt tjock bok (nästan 900 sidor). Har kommit lite mer än hälften nu så om några dagar kommer recension. Hittills är den väldigt bra. Så länge kan ni läsa alla mina gamla recensioner och förhoppningsvis hitta något boktips där.

Vad läser ni nu? :)

Kommentarer
Postat av: Sanna

Ha en jättebra dag idag

Postat av: La Bibliofille

Martina Lowdens "Allt" är nu föremålet för mina läsögon. Läser riktigt långsamt så att den ska vara länge för att den är så bra! Lycka till med resten av Din tegelsten!

2008-07-16 @ 09:32:57
URL: http://www.labibliofille.blogspot.com
Postat av: jessica

Sanna: Tack detsamma. :)La bibliofille: Åh, den ska jag också läsa närsomhelst. Fast efter den här får det nog bli en liten tunnis. Vill svara på din underbara världensbästaböckerlista också men jag våndas och vet inte om jag faktiskt kommer göra det. Lycka till med din ljuvliga tegelsten också!

2008-07-16 @ 12:11:41
URL: http://piccolastella.blogg.se/
Postat av: La Bibliofille

Världens bästa böcker listan ska Du absolut inte vånads fram. Faller andan på så gör Du en lista, och kommer det ingen anda så låter Du bli, ingen press :)

2008-07-16 @ 12:27:40
URL: http://www.labibliofille.blogspot.com
Postat av: Anna

Min blogg lider inte heller av någon sommartorka, snarare är det väl så att jag kan läsa mer nu när det är sommar. Jag började just på Annika Thors "Idag, imorgon".

2008-07-16 @ 21:38:56
URL: http://www.annasbokhylla.blogspot.com
Postat av: Jessica

La bibliofille: Okej, då gör jag så. Får se hur det blir! :)Anna: Nä, jag har märkt det, underbart. Oh, blir kul att läsa recension av den. Min vanliga blogg lider verkligen inte av bloggtorka men denna tjocka boken tar sin lilla tid.

2008-07-18 @ 09:06:27

Här kan du tycka till:

Jag heter:
Förgätmigej!

Min mailadress:

URL:

Såhär tycker jag:

Trackback