Kulturfyran

Har läst kulturbloggen ett tag och nu såg jag att det är dags för lite frågor man får svara på i sin blogg. jag har bara tänkt göra det om det är något jag finner intressant och det gjorde jag idag. Jpod förresten, närmar sig slutet så snart kommer nog en recension. Här är alltså mina svar:

1. Vilka böcker ligger och väntar på att bli lästa hos dig?

Ungefär 200 böcker ligger och väntar på att bli lästa, det är helt galet. Men närmast efter boken jag läser nu, är jag sugen på att läsa Girlfriend in a coma av Douglas Coupland och en rad andra böcker. De har jag ställt i en speciell typ "urgent"-hylla som jag fingrar extra ofta på.

 

2. Vilken film väntar på att du ska se den?

Åh, det vet jag ju. Jag vill se Factory girl som handlar om Andy Warhols liv om jag har uppfattat det hela rätt. Förhoppningsvis redan ikväll, faktiskt.

3. Vilken kurs väntar på dig? Alltså: om det inte är någon kurs som väntar på dig undrar jag ju: vilken kurs skulle du vilja gå?

Om jag inte hittar något jobb nu (är precis klar med min utbildning) så är jag galet sugen på litteraturvetenskap grundkurs som jag sökt på SU till hösten. Annars vill jag gå kvällskurser i att måla med akryl, i teater (som på den gamla goda tiden) och en massa annat.

4. Vilken bok väntar på att bli skriven av dig? Om du skulle skriva en bok, vad skulle det vara för bok?

Jag håller på med en eller kanske två böcker nu, även om det går galet sakta. Den ena ska handla om att bli sedd och den andra om knark. Haha. Fast det är inga BOATS (based on a true story)-böcker alltså. De har lite samma känsla som "Drömfakulteten" av Sara Stridsberg. Åtminsone den om knark.

Svara i era bloggar också, vetja!


Kommentarer
Postat av: Rosemari

gissa vad som hänt: Hela min blogg har raderats så nu får jag börja på nytt med allt. Här är den senaste kulturfyran nu, så om du vill länka om vore snällt.

http://kulturbloggen.com/?p=50

2008-06-28 @ 18:43:29
URL: http://kulturbloggen.com
Postat av: Jessie

done!

2008-06-29 @ 15:10:51
Postat av: Lise

Åh, Girlfriend in a coma.. Läste den (lånade på bibblan) för bra många år sen och är nu såå sugen på omläsning, men jag har inte sprungit på den nånstans än (älskar att äga böckerna, you know..).

2008-07-11 @ 13:12:52
URL: http://liseliv.blogspot.com

Här kan du tycka till:

Jag heter:
Förgätmigej!

Min mailadress:

URL:

Såhär tycker jag:

Trackback