Mer bokshopping!

Igår unnade jag mig sex nya böcker (trots de 200 olästa i bokhyllan) på pocketshop centralen. I rushen och med en full matkasse på armen plockade jag på mig böckerna i ett rasande tempo och nu ska de in i bokhyllorna. Jippie. Dessa blev det:

Har ni läst någon av dem?

Kommentarer
Postat av: Catrin

gratulerar TILL DINA utmärkta val. Jag hade sällskap hela sommaren av mina favorit Murakami och Fågeln som vrider upp världen. Kunde inte få nog av den och njöt inte bara av historien utan också av den imponerande längden. Den kvalar in åpå min 10-i -topp-lista på böcker som man bör läsa innan man dör.

Postat av: EH

Tjabba; vad underbart det var att läsa J Nilsson, vilken öppning och sen ba' ASJB AK:JSFB.,asf., Perfa med Hylinger å Bukowksi också, den senare fungerar för övrigt som pitten i Greta att läsa högt för gymnasieelever, en kärlekshistoria eller fler. Nyöversättning av Kerouacs på drift av Einar... spääänannnannnandnaäääähhh

2008-11-05 @ 14:53:01
URL: http://www.myspace.com/lodgedoom
Postat av: stellasbokblogg

Catrin: Åh vad härligt, jag ska börja läsa Fågeln som vrider upp världen snart. Förväntningarna är höga!EH: Jag fattar inte riktigt poängen med din kommentar.

2008-11-06 @ 08:27:43
Postat av: Lise

Bröderna Benzinis... ännu en bok jag haft länge på min önskeläselista :) (jag kommenterar visst inte i datumordning, syftade på att jag också vill läsa Fördjupade studier..)

Du har en fin blandning på böcker! :)

2008-11-11 @ 08:55:13
Postat av: stellasbokblogg

Lise: Härligt. Ja jag har en heel del böcker att läsa nu, kanske 220 eller nåt. Men det är ju fantastiskt å andra sidan! kramar

2008-11-12 @ 09:27:01
Postat av: Reiyu

SOS från mänskligheten är underbart bra! Kunde inte lägga ifrån mig den när jag väl börjat läsa.. Hemsk men fascinerande samhällsskildring.

2008-11-14 @ 14:28:15
URL: http://reiyu.blogg.se/

Här kan du tycka till:

Jag heter:
Förgätmigej!

Min mailadress:

URL:

Såhär tycker jag:

Trackback