Följ mig på boktipset.se

Nu är jag väl sist i hela bokbloggvärlden om att skriva om boktipset men ändå. Självklart är jag medlem och har nu hunnit lägga in en hel del böcker och betygsätta dem.

Precis som full bokhylla saknar jag att inte kunna välja vilka böcker man INTE gillar. Tycker dessutom att man blir tipsad om alldeles för få böcker (bara fem-sju stycken eller så). Men annars är det en rolig idé, kul att kunna följa de som har liknande smak och på så sätt hålla koll på vilka böcker som får fem stjärnor av dem.

Vill självklart följa alla er. Jag finns som ordochingavisor där, följ mig vetja! Vad heter ni?

Nu ska jag bara pang boom stänga av datorn, koka en stor kopp blue fruit tea och läsa kvällen lång, skyddad från regnet. Det var så längesedan en HEL läskväll, så det blir härligt.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej!



Jag kollade in lite snabbt på boktipset.se men kan inte hitta dig där, sökte på namnet du gav mig men det får ingen träff...?



Jag har inte hunnit kolla igenom sidan än, men den ser intressant ut. Jag ska kolla lite mer noga senare, men nu är det dags för skola. Om du är sist i bloggvärlden med att blogga om sidan så är nog jag sist i världen med att kolla in den sidan :)


Här kan du tycka till:

Jag heter:
Förgätmigej!

Min mailadress:

URL:

Såhär tycker jag:

Trackback