Prenumerera på ord och inga visor?

Det är lite krångel med att prenumerera på min blogg. Detta beror på att allt inte ligger på ordochingavisor.se utan är kopplat till en blogg.se-blogg. Så det lättaste för att prenumerera på bloggen via rss eller google reader, är att bara gå in direkt på http://stellasbokblogg.blogg.se , så ska det gå fint.

Hemtentaskrivandet gick förresten sådär idag, men fick lite läst åtminstone. Jag hoppas på bättre flyt imorgon förmiddag istället. Nu är jag Anna Anka-lobotomerad och ska ägna resten av kvällen åt självvald läsning.

Snart är det dags för mig att läsa september månads diktsamling också, och redan nu har jag bestämt vilken det blir. Men det får bli efter att hemtentan är inlämnad, så att hjärnan har plats för tankar och inspiration!

Kommentarer
Postat av: Carina (Bokbiten)

Jag har äntligen fått prenumerationen att funka men varför visar du inte hela inläggen i rss? Klicka i rutan genast! :-)

Postat av: Jessica (ord och inga visor)

Carina: Jag har klickat i rutan nu, aj, aj kapten! haha. Men ser man bilderna då? De är ju en viktig del av mina inlägg oftast. :)

2009-09-22 @ 09:58:35
Postat av: Tekoppen

Jag har försökt flera gånger att prenumerera i Google Reader på din blogg.se-blogg, men det funkar inte...

2009-09-22 @ 11:13:32
URL: http://www.tekoppenstankar.blogspot.com
Postat av: Jessica (ord och inga visor)

Tekoppen: Va, är det sant? Vad konstigt, jag ska fråga Carina hur hon gjorde och återkomma!

2009-09-22 @ 11:19:49
Postat av: Carina (Bokbiten)

Jessica: Ja, bilderna syns i readern. Däremot försvinner en hel del extraformatering/design. Länkar, fetstil, kursivering och liknande fungerar fint.



Tekoppen: Gå in på Stellas bokblogg, klicka på rss-symbolen (orange), kopiera adressen och klistra in som ny prenumeration i readern.

2009-09-22 @ 11:34:20
URL: http://bokbiten.blogg.se/
Postat av: Tekoppen

Tack Carina! Nu funkar det.

2009-09-22 @ 11:53:40
URL: http://www.tekoppenstankar.blogspot.com
Postat av: Jessica (ord och inga visor)

Carina: Okej, några designsaker har jag inte för mig, haha. Jag kör med bokmärkesfältmappen, alltså att jag klickar på en av bloggarna jag prenumererar på och så ser jag om några nya inlägg har kommit i en slags scrollgrej som kommer fram. Men google reader lät onekligen smartare.



Tekoppen: Toppen!

2009-09-22 @ 19:51:46
URL: http://www.ordochingavisor.se

Här kan du tycka till:

Jag heter:
Förgätmigej!

Min mailadress:

URL:

Såhär tycker jag:

Trackback