Ljus, kom igen



Rubriken syftar INTE till att jag längtar efter vår och sommar för det gör jag inte. Alltså, jag tycker om vintern med så jag har inget emot den. Däremot skänker jag ofta tankar till dem som inte har någonstans att bo, så för deras skull längtar jag förstås efter varmare tider. Men rubriken syftar mer till att litteratur är mitt ljus och att jag SAKNAR det. Jag har inte kunnat läsa en rad skönlitterärt på flera veckor. Det är fullkomligt katastrofalt för en bokoholist av min höga rang och har nog inte hänt på många år.

Så jag säger: Ljus, kom igen (som Lasse W) och hoppas att läsinspirationen kommer tillbaka snart. Inget tycks hjälpa, varken att spontanshoppa på pocketshop eller längtansfullt bläddra i favoritböcker. Jag hoppas att det går över snabbare än vintern, för jag saknar det där lugnet som läsning kan ge.

Har ni läst något bra på sistone?

Kommentarer
Postat av: Rödluvan

Visst har jag läst en del bra, jag har lyckats läsa ut 11 böcker i år! Fast just nu är det en slow-period, "Ängeln på sjunde trappsteget" har tagit mig lång tid, tror jag läser ut den inatt.



Fast jag har märkt att det inte finns mycket att göra när man är i en sådan fas. Ibland går det lång tid mellan böckerna, utan att man kan påverka det. Fast när det väl går över, då brukar lusten vara större än någonsin! Så hang in there!

2010-02-02 @ 23:56:06
Postat av: Tekoppen

Inne i samma sorts period. Min varmast kända sympati för dig, o vän i förnödelsens stund, från en bokoholist i samma belägenhet!


Här kan du tycka till:

Jag heter:
Förgätmigej!

Min mailadress:

URL:

Såhär tycker jag:

Trackback