Sveriges bästa boktidning

Häromkvällen hade jag en lång session då jag satt och bläddrade och läste i gamla nummer av tidningen ViLäser. Varvat med kvalitativa intervjuer med Linn Ullman, Jonas Hassen Khemiri, Sara Stridsberg och andra, kommer tips och inspiration av alla slag.  Det är dessutom en tidning som håller över tid. Även ett två år gammalt nummer är roligt och inspirerande att läsa. Jag tror faktiskt att jag ska börja prenumerera på tidningen (igen), särskilt som den nu utkommer såpass ofta som varannan månad.

Läsinspiration ftw, helt enkelt!

(För övrigt har jag en del roliga inlägg på g för återstoden av veckan. Anledningen till frånvaron heter förstås Anna Karenina som liksom tar sin lilla tid).

Kommentarer
Postat av: Helena

To be fair: finns det någon annan boktidning i Sverige? :) Men jag håller med, jag gillar Vi Läser! (Prenumerant sedan starten.) Therese Bohmans Hemingwaytext i var suberb. Hade dock gärna sett lite fler recensioner eller essäer, behöver inte vara av aktuella böcker.

Postat av: Helena igen

SuPerb, menar jag förstås! Post-lunchkoma här borta.

2010-10-14 @ 13:02:54
Postat av: Jessica (ord och inga visor)

Helena: Nej det har du kanske rätt i iofs. ;) Men det finns ju en hel del litterära magasin å andra sidan, och så finns bif (bibliotek i fokus) och sådär. Men hursomhelst så är ViLäser riktigt bra! Håller med om att recensioner och essäer vore bra också, man fick gärna göra tidningen tjockare. :)

2010-10-15 @ 11:22:36
URL: http://www.ordochingavisor.se

Här kan du tycka till:

Jag heter:
Förgätmigej!

Min mailadress:

URL:

Såhär tycker jag:

Trackback