I helgen har jag varit i Paris, London, Värmland, Tyskland och Malmö

Jag tänkte sammanfatta min påskläsning lite. För det har blivit en del läst, mest tunnisar. Varje bok får framöver ett eget inlägg där jag skriver mer om vad jag tyckt om boken, förstås.

Jag njutningsläste En herrgårdssägen av Selma Lagerlöf och befann mig således i Värmland. Jag fascinationsläste Nere för räkning i Paris och London av George Orwell och befann mig både i Paris och London. Jag nyfikenläste Yarden av Kristian Lundberg och var i Malmö. Jag har börjat recensionsläsa Tornet av Uwe Tellkamp (dock enorm tegelsten så hann inte så långt) och alltså varit i Tyskland.

Det blev en hel del fina läsupplevelser under den här långhelgen, kan man säga. I veckan blir det mer fokus på skolrelaterade sekundärtexter, men det är inte fy skam det heller. Vad har ni läst i påsk?

Kommentarer
Postat av: Böckerx3

Jag har varit på negerön, okänd by i östeuropa och en liten sväng i Tokyo.

Postat av: Tekoppen

Skolrelaterade sekundärstexter ^^ Dels Amalie Skram-littetatur men även de första 50 sidorna i Rita Felskis bok om nyttan med läsning. Så jag har varit mest i Norge men haft det ganska trevligt där, även om jag inte varit odelat förtjust i böckerna.

2011-04-28 @ 13:14:24
URL: http://tekoppenstankar.wordpress.com

Här kan du tycka till:

Jag heter:
Förgätmigej!

Min mailadress:

URL:

Såhär tycker jag:

Trackback