Bokmässan 2011, here I come!

Jag är numera stolt bloggambassadör för Bokmässan 2011 och på Bokmässans community kommer man kunna läsa ett inlägg av mig då och då. Temat för årets mässa är ju tyskspråkig litteratur. Därför tar jag gärna emot alla tyska böcker ni kan rekommendera (dock får de gärna finnas på svenska eftersom det enda jag kan på tyska är ungefär Ich liebe dich). Högt upp på min spontana vill-läsa-lista när det gäller tyskspråkig litteratur finns Corpus delicti av Juli Zeh. Det är ju en dystopi som handlar om en hälsodiktatur. Låter mycket lovande och passar fint in i mitt tillsynes never-ending dystopimaraton.

Årets blir min första bokmässa någonsin, så jag kommer att gå runt där som ett darrande asplöv och vela mellan intressanta seminarier. Eller okej då, särskilt rädd av mig är jag inte. Men det vore kul att ha någon att sällskapa med i ett sicksackande mellan seminarier, montrar och ohälsosamma mängder bokinköp och bloggträffar. Jag ska dessutom se till att skaffa visitkort tills dess, och kanske hitta på lite andra roliga saker att utmärka mig med på mässan.

Det är ett tag kvar till september, men som ni märker är peppen stor redan nu. På Bokmässans community heter jag kort och gott Jessica Johansson. Sök gärna upp mig eller skriv här i kommentarsfältet vad ni heter, så hittar jag er.

Ska ni gå på Bokmässan i Göteborg?

Kommentarer
Postat av: Bokbabbel

Ohmigod vad kul! Jag hoppas verkligen kunna åka ner och träffa alla igen/för första gången men det kan onekligen bli knepigt att pussla ihop mellan bröllop, författarutbildning och förhoppningsvis jobb... Men jag håller tummarna för mig själv ;)

Postat av: Anjo

Ja, givetvis. Bokmässan är en av årets stora höjdpunkter för mig. Välkommen till Göteborg i september.

2011-02-02 @ 20:36:17
URL: http://anjocity.wordpress.com
Postat av: Eli

Vad kul! Välkommen till vår lilla "grupp" :) Jag har lagt till dig i forumet (Kerstin Y heter jag där) Kommer du också till Göteborg i helgen då?

2011-02-03 @ 07:19:43
URL: http://elilaserochskriver.wordpress.com
Postat av: Lyran

Ska bli roligt att ses!

2011-02-03 @ 21:05:43
URL: http://lyrannobel.blogspot.com
Postat av: Jessica (ord och inga visor)

bokbabbel: låter som att du har en del för dig i höst, men det vore väldigt kul om du kunde klämma in även bokmässan!Anjo: Tack. :)Eli: Tack tack för välkomnandet. :) Det blev för tätt inpå så jag kommer inte med i helgen men om det blir några fler liknande möten så hoppas jag få följa med. Hoppas att ni får det fint i helgen och glöm inte att rapportera i bloggen om ni får. ;)Lyran: Detsamma!

2011-02-04 @ 15:26:23
URL: http://www.ordochingavisor.se
Postat av: Elin

Hej! Kul att ha hittat en annan bokblogg, din blogg var ytterst bra!

Jag har också en bokblogg, jättekul att se att andra också gillar att blogga om böcker!Heja bokbloggarna!

2011-02-04 @ 15:39:29
URL: http://gummistovlar.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Vad fin du är som lät min bild vara med i bakgrunden!!

2011-02-05 @ 11:14:51
URL: http://vargdrommar.blogspot.com/
Postat av: Jessica (ord och inga visor)

Elin: Vad roligt att du gillar min blogg! och det finns en hel värld full av bokbloggar att upptäcka så du har mycket att se fram emot. :D

2011-02-05 @ 12:34:46
URL: http://www.ordochingavisor.se

Här kan du tycka till:

Jag heter:
Förgätmigej!

Min mailadress:

URL:

Såhär tycker jag:

Trackback