Leontines längtan av Christina Herrström

Leontine märker hur hennes man glider ifrån henne alltmer. Han är fullt upptagen av sitt jobb som livscoach där han hyllas och prisas av alla och envar.

Leontine själv cyklar till jobbet i blomsterbutiken, tar hand om barnen i villan och längtar till helgen då maken kommer hem från otaliga affärsresor. Helgerna som blir kalla och fulla av tomrum, plus en make som bara vill knulla. Kallt och sterilt, precis som det låter.

Av misstag skickar Leontine ett mail till fel adress och börjar på så vis en tät mailkontakt med en man (pilot) vid namn Noel. Och så flirtar hon med den mystiskt vackra sonen till ägaren av närbutiken i hennes område..

 

Boken är lättläst. Den är frustrerad och ensam och mja. Gäsp. Helt okej, i guess.

 

Något jag saknade var trådar som inte bands ihop. Vad hände med Noel tillslut efter alla mail? Vad hände med killen Leontine gjorde bort sig för i blomsterbutiken och sedan såg överallt (trodde ett tag att HAN var piloten Noel)? Och andra frågetecken.

 

Den här får stå i hyllan under mikron i köket, för i bokhyllan passar den inte riktigt in. Den håller inte måttet, något saknas. 

 


Kommentarer

Här kan du tycka till:

Jag heter:
Förgätmigej!

Min mailadress:

URL:

Såhär tycker jag:

Trackback