Read more books than blogsIdag går jag efter det här mottot (bilden hittade jag förövrigt i någons blogg för längesedan - kan ha varit ilovepocket).

Efter att ha tränat och sedan haft en nära vän här på middag och en massa prat, så ska jag nu stänga av datorn. Jag ska göra ännu en kopp av mitt favoritte just nu (rött te med smak: orientalisk kanel) och vara väldigt litterär på alla sätt och vis. I bakgrunden spelas nämligen Morrissey, för sådant måste man få lyssna på när det är söndag och regn och oktober. Och så ska jag bara läsa, läsa, läsa resten av kvällen!

Vad läser ni just nu?

Kommentarer
Postat av: Snöfrid

Fint motto :)

Jag läser flera böcker åt gången, men den som har högst prioritering för tillfället är "Om jag stannar" av Gayle Forman. Den och ett par till har jag fått som recensionsex. men sen ska jag djupdyka i fantasyträsket ordentligt!

Postat av: Annelie

Vilket bra motto! Jag läser Kvinnorna på tionde våningen av Karin Alfredsson just nu. Ska också försöka sitta mindre vid datorn och mer med näsan i en bok. ;)Ha en skön vecka!

2009-10-12 @ 05:49:29
URL: http://stundpajorden.blogspot.com
Postat av: Magix

Låter som en jättebra idé! Jag har också haft den där bilden i min blogg, men även jag norpade den någonstansifrån, gissat också på I love pocket :)

2009-10-12 @ 07:59:54
URL: http://bokbabbel.blogspot.com
Postat av: Carina (Bokbiten)

Bra idé! Det är så lätt att slösa bort värdefull lästid på slösurfande (även om sånt också är trevligt ibland).Jag läser Falkenlands Vinterträdgården inför onsdagens träff. Vad jag tycker får du veta då. :-)

2009-10-12 @ 13:59:12
URL: http://bokbiten.blogg.se/
Postat av: snowflake

Jag läser A storm of swords av GRR Martin, uppblandat med en massa poesi. Det senare är ditt fel!!

2009-10-12 @ 16:38:01
URL: http://snowflakesinrain.wordpress.com
Postat av: Paula

Ansikten i vattnet av Janet Frame.

2009-10-12 @ 17:01:55
URL: http://paulas.se
Postat av: aidaho

jag försöker läsa galaprinsessorna, men har mer än en gång skickat iväg boken med ett fnys och sagt "ska det här vara en bok??". Därför går jag lite mot din devis, bara för att få läsa nåt litterärt..:)

2009-10-12 @ 21:34:05
URL: http://aidahopp.blogspot.com
Postat av: Jessica (ord och inga visor)

Snöfrid: Aha, blir spännande att läsa om den i din blogg sedan!Annelie: Ja, det ska jag också försöka. Efter denna kommentar är färdigskriven ;)Magix: Ja, just det, minns att du också hade den. Det är en väldigt bra bild, kan vi konstatera, haha!Carina: Ja, precis. Men inte heller slösurfande är att förringa, det håller jag med dig om. Jag får läsa Vinterträdgården typ - öh - inatt eller så.snowflake: Vad härligt att jag har fått dig att läsa poesi, haha.Paula: Aha, den har jag inte hört talas om.aidaho: Vad tråkigt när man känner så, men tvinga dig inte att läsa ut den då!

2009-10-13 @ 09:36:14
Postat av: Tekoppen

Just nu läser jag "Kalla det vad fan du vill" av Marjaneh Bakhtiari, "Dvärgen" av Pär Lagerkvist och "Skrivet på kroppen" av Jeanette Winterson. Ungefär så.

2009-10-14 @ 10:14:07
URL: http://www.tekoppenstankar.blogspot.com

Här kan du tycka till:

Jag heter:
Förgätmigej!

Min mailadress:

URL:

Såhär tycker jag:

Trackback