Planera in läsning?

Det är väldigt mycket nu, med jobb och skola plus träning och tid att träffa vänner. Men eftersom jag blir helt ur balans utan läsning, så har jag de närmaste dagarna en massa avsatt tid till just detta. Visserligen ska en del plugg hinnas med då också (några littanalyser osv) men framför allt skönlitteratur kopplat till kursen. Och i helgen lite egen läsning också. Hurra!

Självklart rapporterar jag här om det jag läser.

Hinner ni läsa något?

Kommentarer
Postat av: Carina

Nej! Samma känsla här. Jag ser dock fram emot ett par stulna timmar ikväll och sen en tågresa till och från Skåne i helgen. Det är nåt med september som gör att jag känner mig stressad bara den visar sig i kalender...

Postat av: On Word Arts

Känner igen känslan. Har påbörjat ett projekt med 2h avsatt tid om dagen för skönlitterärt läsande. Det går sådär om jag skall vara ärlig, men åt rätt håll. Gillar tanken på utsatt lästid.

2009-09-09 @ 18:07:09
URL: http://onwordarts.blogspot.com
Postat av: Jessica (ord och inga visor)

Carina: Vad härligt med lite timmar, jag läse massor igår eftermiddag och mer blir det imorgon, lördag och söndag. Nu jäklar ska jag låta läsningen ta plats igen. Jaså, jag älskar september (en av mina favvomånader) just för att alla rutiner kommer igång etc. Men kan förstå att det är en stressig månad för många. Min månad av det slaget är maj, i hate it! tur att det är långt kvar dit. Ha det fint i Skåne.



On word arts: Ja, det låter jättebra, då kan man njuta av allt annat sedan om man bara får den där lästiden för sig själv.

2009-09-10 @ 07:35:58
URL: http://www.ordochingavisor.se
Postat av: Carina

Maj är också stressig som sjutton men dels är ju dagarna hur långa som helst vid den tiden på året och dels hägrar ju midsommar och semester. September är bara mörkt och stressigt och det enda man har framför sig i många månader är mer mörker och stress.... Imorgon drar jag söderut och hoppas på mer ljus och värme.

2009-09-10 @ 13:27:16
URL: http://bokbiten.blogg.se/
Postat av: Jessica (ord och inga visor)

Carina: Då är vi olika, jag älskar höst och ruggighet och myspys. Men söderut är det säkert varmt och skönt, även om just idag är världens härligaste dag i stockholm. :)

2009-09-10 @ 14:30:46
URL: http://www.ordochingavisor.se

Här kan du tycka till:

Jag heter:
Förgätmigej!

Min mailadress:

URL:

Såhär tycker jag:

Trackback