Imorgon har jag min egen Boklördag i bloggen

Det härligaste i tidningsväg på hela veckan är när Boklördag sticker in genom brevinkastet på lördagsmorgonen. Ibland är det väldigt bra och intressant läsning – andra gånger lite sämre. Men jag gillar att DN Kultur faktiskt har boktema varje lördag, även om de skriver lite om böcker varje dag. Här är det som bekant boktema mest hela tiden. Ändå tänkte jag piffa upp februarislutet (som alla klagar på) med att själv ha boklördag imorgon.

Konkret innebär det att jag kommer publicera många roliga och inspirerande inlägg under morgondagen, så håll ögonen öppna. Och ha gärna detsamma i era egna bloggar om ni vill (och har en blogg)! Låter det kul?

Kommentarer
Postat av: Anna

Så härligt det låter, tittar in hos i dig imorgon. Jag själv lyxar mig alltid med DN, SvD och GP på helgen. Mycket härlig läsning om kultur blir det!

Postat av: enligt O

Ser fram emot din boklördag!

2011-02-18 @ 20:33:02
URL: http://www.enligto.se
Postat av: Jessica (ord och inga visor)

Anna: Kultur kan man aldrig få nog av. :)enligt O: vad kul, nu har den redan kommit igång. ;) det blir en hel del fler inlägg under dagen, dock.

2011-02-19 @ 09:45:47
URL: http://www.ordochingavisor.se
Postat av: Eli

Japp det låter kul, jag hänger på! :)

2011-02-19 @ 11:12:02
URL: http://elilaserochskriver.wordpress.com
Postat av: Böckerx3

Jag vill oxå ha DN:S boklördag!

2011-02-19 @ 14:50:17
URL: http://bockerbockerbocker@blogspot.com
Postat av: Lisa H

Tack för din fina boklördag :)Och när vi nu är inne på det ämnet: Jag funderar starkt på att fixa en helgprenumeration på DN för att få lite härlig boklördagsläsning till helgfrukostarna.

2011-02-24 @ 21:25:53
URL: http://ihyllan.blogspot.com
Postat av: Jessica (ord och inga visor)

Böckerx3: De lägger väl ut artiklarna på nätet? då kan du boklördaga dig där. :)Lisa H: Ja, en helgprenumeration är nog härligt men allra härligast är en helprenumeration. Jag hinner sällan läsa på vardagsmorgnar men har sen långa stunder på helgen eller någon kväll när jag läser ikapp mig. Den stunden är guld värd!

2011-02-25 @ 16:57:44
URL: http://www.ordochingavisor.se

Här kan du tycka till:

Jag heter:
Förgätmigej!

Min mailadress:

URL:

Såhär tycker jag:

Trackback