Inbjudan till en inspirerande kväll!

Nu vill jag bjuda in er till något roligt, må ni tro. Men jag behöver er hjälp, så att så många som möjligt får reda på det här. Så om ni vill sprida ordet genom er facebook, blogg, twitter eller vad det kan tänkas vara så vore det jättesnällt. Det är två olika saker som händer framöver.

Konstvernissage, poesiuppläsning, musik, mingel. 4 mars kl. 18-22

Fredagen den 4 mars på Café Hängmattan (Södermannag. 10) på Södermalm i Stockholm släpper jag och två medlemmar till ur poesikollektivet La poème kalashnikov varsin egentryckt stencildiktsamling. Vi kommer att läsa upp ur dessa under kvällen. Förutom det så är det samtidigt konstvernissage för Jens Åbergs utställning "The night is falling". Han målar explosiva, färgstarka och originella tavlor. Öl och vin + bra musik utlovas. Inträdet är 20 kronor. De pengarna kommer gå till framtida projekt i samma anda. Tavlorna kommer sedan att hänga kvar i tre veckor men möjligheten att köpa stencildiktsamlingarna och möta skönt folk gäller bara den kvällen. Kom förbi och ta en drink, titta på tavlorna eller stanna hela kvällen och gå vidare sedan. Den här länken ska gå att klicka på men om den inte gör det så kan ni också ställa frågor i kommentarsfältet eller maila mig (se mailadress till höger).

Uppläsning på Stadsbiblioteket i Stockholm. 7 mars kl. 18.30-20.00

För den som inte har fått nog av oss under fredagen kommer vi dessutom att läsa dikter på Stockholms Stadsbibliotek på måndagen. Det blir av naturliga skäl betydligt mer lågmält, men sevärt ändå. Den som inte kan komma på fredagen eller föredrar biblioteksmiljön är varmt välkommen.

Vill ni komma? Om många bokmänniskor kommer så blir det dessutom nästan som en bokbloggsträff där på Café Hängmattan (som för övrigt är en skön och avslappnad plats att vara på). Som man skriver på twitter: RT = love. Alltså, sprid ordet så är ni supersnälla.

Kommentarer
Postat av: MariaH

Så kul! Hade jag bott närmare hade jag garanterat kommit.

Postat av: Jessica (ord och inga visor)

mariaH: En annan gång kanske. :) säg till ifall du vill köpa stencildiktsamlingarna (60 pix för alla tre & då bjussar vi på portot)!

2011-02-25 @ 16:45:56
URL: http://www.ordochingavisor.se
Postat av: factory coach outlet

That's a good idea,like it!

2011-03-23 @ 09:46:26
URL: http://www.factorycoachoutlets.com/blog/

Här kan du tycka till:

Jag heter:
Förgätmigej!

Min mailadress:

URL:

Såhär tycker jag:

Trackback