Nu går det att kommentera igen

Ibland är twitter så bra. Jag fick reda på att det varken gick att komma in eller kommentera i bloggen igår. Och jag undrade faktiskt varför ingen tyckte till på det jag skrev (!), men nu har jag förklaringen. Nu ska allt funka igen hursomhelst.
Sitter på jobbet nu men måste bara komma med en minirapport. Jag tycker att Anyurus språk i romanen Skulle jag dö under andra himlar är riktigt störande emellanåt. Är jag den enda som tycker så? Synd, för jag hade verkligen skyhöga förväntningar.

Kommentarer
Postat av: Lisa H

Superfint julkalendertema! Kommer garanterat förlänga min vill-läsa-någong-gång-i-livet-lista med flera meter..! :D

Postat av: Lisa H

Förresten, dina inlägg som är gjorda 30/11 går fortfarande inte att kommentera. Det funkar inte för mig i alla fall.

2010-12-01 @ 09:20:27
Postat av: Jessica (ord och inga visor)

Lisa H: Haha, villläsanågongångilivet-listor kan ju aldrig bli för långa, så.. ;)

2010-12-02 @ 12:47:54
URL: http://www.ordochingavisor.se
Postat av: Bokbabbel

Ja, tack och lov för extra kanaler som Twitter och mail! Har Anyurus bok hemma men har inte kommit mig för att läsa, nu blir jag ju nog lite avskräckt...

2010-12-02 @ 13:21:56
URL: http://bokbabbel.blogspot.com
Postat av: Sanna

Skriv mer om Anyurus bok; jag vill veta vad du tycker! Jag har just lånat den från bibblan men inte kommit mig för att börja på den än, har bara bläddrat runt lite. Jag har av någon anledning fått för mig att den kommer att likna Andrzej Tichys romaner. Fråga inte varför :)

2010-12-02 @ 15:12:18
URL: http://ochsolenharsingang.wordpress.com
Postat av: Jessica (ord och inga visor)

Bokbabbel: Ja, alltså jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Jag är ju den som alltid ropar hej när språket är poetiskt men detta är lite VÄL. Läs den och bedöm själv är mitt bästa förslag. :)



Sanna: Jag ska absolut skriva mer om anyuru-boken så fort jag läst ut den. Har dock världens megatenta på onsdag så innan dess får jag knappt se åt en enda bok. Men efter det kommer jag nog klämma den ganska snabbt. :) Jag har inte läst något av Tichy men inbillat mig att han skriver bra. Vilken rekommenderar du av honom?

2010-12-05 @ 23:18:57
URL: http://www.ordochingavisor.se
Postat av: Sanna

Vad bra! Lycka till med tentan! :)



Tichy har bara skrivit två romaner: Sex liter luft och Fält. Båda är fantastiska och jag har oerhört svårt att välja en av dem att rekommendera, men personligen har jag en förkärlek för Fält, kanske för att det var den jag läste först. Sex liter luft är tunnare och mer snabbläst.

2010-12-07 @ 07:04:57
URL: http://ochsolenharsingang.wordpress.com
Postat av: Jessica (ord och inga visor)

ah men du Sex liter luft har jag faktiskt. nästa år tänkte jag ha som ett litterärt nyårslöfte att läsa många nya författare (så kanske jag kan ha författarjulkalender nästa år med fast med 24 helt nya författare, det vore coolt. men otänkbart eftersom dessa har tagit år av läsande att samla ihop och börja älska). hursomhelst så ska tichy efter ditt tips bli en av de för mig olästa författare jag ger en chans. :)

2010-12-07 @ 23:54:00
URL: http://www.ordochingavisor.se
Postat av: best replica watches

Good, good, oh,

Exhibitions. . .

Cold weather give you a warm and prompt. Keep warm, not cold. .

Password

2010-12-15 @ 05:08:40
URL: http://www.swissonlinewatches.com/

Här kan du tycka till:

Jag heter:
Förgätmigej!

Min mailadress:

URL:

Såhär tycker jag:

Trackback