Fullt upp med Alice + bokbloggsträff, ni kommer väl?

Jag håller som bäst på med en hemtenta om Alice i Underlandet och Alice i Spegellandet. Har läst många intressanta texter och jag tänkte skriva ett inlägg kring det när jag väl är klar.

Men sedan måste jag ju påminna om den fantastiska bokbloggsträffen den 31 maj på Restaurang Underbar. Läs mer om det hela här och här. Anmälan senast på söndag så att bord kan bokas. Och glöm inte att ta med ungefär tre böcker för spontanbokbyte! Ett roligt gäng är redan anmälda, det kan bli väldigt roligt. Själv velar jag om jag ska ha mina lila, bruna, vita eller röda Converse. Viktiga frågor, som ni hör.

Kommentarer
Postat av: Clara

Hallå! Detta finner jag oerhört! Vad går du för fantastisk utbildning där man får skriva hemtentor om Alice? Jag är grovt avundsjuk!

Postat av: Jessica (ord och inga visor)

Clara: Haha, jag läser litteraturvetenskap på magisternivå nu. Läs litteraturvetenskap, det är världens roligaste ämne!

2011-05-19 @ 08:36:16
URL: http://www.ordochingavisor.se
Postat av: Clara

Jag läste litteraturvetenskap I men där vimlade det inte precis av Alicear. Mest Homeros och Strindberg tyvärr.

Postat av: Jessica (ord och inga visor)

Clara: Visserligen ÄLSKADE jag även a-kursen (tycker Strindberg är intressant) men det har bara blivit roligare för varje termin. :) I b-kursen läste jag en fördjupningskurs i magisk realism som var väldigt intressant och skrev min b-uppsats om "Aprilhäxan" av Majgull Axelsson. I c-kursen var min fördjupningskurs "svensk litteratur under mellankrigstiden", också en sjukt intressant kurs. Och nu har jag läst två klassikerkurser plus en i barn- och ungdomslitteratur. Läs mer litteraturvetenskap, säger jag bara!

2011-05-19 @ 16:53:52
URL: http://www.ordochingavisor.se
Postat av: Anna

Åh vad roligt det låter med bokbloggträff! Jag hade gärna velat vara med på det, synd att jag är i Göteborg då...

2011-05-19 @ 18:46:49
URL: http://www.annasbokhylla.se
Postat av: Clara

A-kursen var kul men lite för mycket övergripande för min smak, jag vill grotta ned mig lite. Jag har ni börjat kulturvetarlinjen för en termin sedan, så i höst blir det antingen barn och ungdomskultur eller litteraturkunskap b, tror jag provar på barn och ungdomskultur och ser efter vad det har att erbjuda men annars går jag tillbaka till leitterturkunskapen för jag är så hemskt taggad på magisk realism!

Postat av: Lisa

Hej, kommer det upp någon lista på vilka som kommer på bloggträffen? :) Kunde vara intressant att veta, då jag mailade in i sista sekunden och undrar om jag hann med (typ) :)

2011-05-24 @ 22:09:13
URL: http://pantalaimoneandbooks.blogspot.com/

Här kan du tycka till:

Jag heter:
Förgätmigej!

Min mailadress:

URL:

Såhär tycker jag:

Trackback